Zwerfkeien & brokken

Zwerfkeien en steenbrokken worden steeds vaker als gedenksteen gebruikt. Deze onbewerkte stenen worden gevormd door de natuur. Eeuwenlang hebben ze weer en wind doorstaan, wat elke zwerfkei een eigen karakter geeft. Het symboliseert een uniek mensenleven en roept dierbare herinneringen op.

Grafmonumenten: zwerfkeien

Zwerfkeien kunnen helemaal puur en onbewerkt als grafmonument gebruikt worden, al dan niet met opschrift. Soms worden de stenen bewerkt om specifieke nuances aan te brengen. De unieke vorm en structuur van een zwerfkei geeft elk grafmonument een eigen gezicht.

Bijzondere collectie zwerfkeien

Norvold Memorials heeft een grote, bijzondere collectie zwerfkeien in het assortiment. Een grote diversiteit keien geschikt om als gedenkteken te gebruiken. Naast onder meer Deense zwerfkeien, vindt u bij ons malagiet brokken en staande keien. Stenen met verschillende kleurnuances, structuren en vormen. De door Norvold Memorials geselecteerde keien zijn:

- Van uitstekend steen
- 100% door de natuur gevormd

Onze stenen zijn uitsluitend verkrijgbaar via gerenommeerde steenhouwerijen. Breng gerust een bezoek aan onze tuin en showroom waar u de zwerfkeien en andersoortige stenen van dichtbij kunt bekijken. Lees meer over Norvold Memorials of bekijk de verkooppunten.

Registreren als steenhouwer

Bent u steenhouwer? U kunt zich registreren of natuurlijk eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

Cairn (stapel van graniet keien)
Deense zwerfkeien
Malagiet brokken
Staande keien

« terug naar overzicht