Bijzondere grafmonumenten

Elk grafmonument is bijzonder

De een houdt van uitbundig en kolossaal, de ander juist van traditioneel of ingetogen en eenvoudig. Op wat voor manier nabestaanden dierbaren ook herdenken, elk grafmonument is bijzonder. Een uniek aandenken voor elk mensenleven.

Materialen bijzondere grafmonumenten

Bijzondere grafmonumenten komen in allerlei vormen voor. Er zijn zeer veel mogelijkheden waaronder zwerfkeien en ruwe stenen. Norvold Memorials heeft een enorme collectie originele gedenkstenen. Daarnaast bieden we bijbehorende producten als bronzen beelden, split, schelpen, brokken en flagstones waarmee een grafmonument aangekleed kan worden. Natuurlijke materialen voor een pure uitstraling.

Exclusief aanbod ruwe gedenkstenen

Ons exclusieve aanbod ruwe grafstenen, keien, zuilen en zerken bestaat o.a. uit de volgende steensoorten:

- Graniet
- Leisteen
- Kwartsiet
- Gneis
- Labradoriet
- Kalksteen
- Calsiet
- Serpentijn
- En nog veel meer

We hebben ook versteend hout in ons assortiment. Deze natuurlijke materialen geven een eigen karakter aan elk grafmonument.

Zoekt u een uniek grafmonument?

Wilt u een uniek grafmonument voor uw dierbare? De gedenkstenen van Norvold Memorials zijn alleen verkrijgbaar via gerenommeerde steenhouwerijen. Bekijk de verkooppunten. U kunt wel bij ons langskomen in onze grote toonzaal (en tuin) en een gedenksteen uitzoeken die wij voor u reserveren.

Bent u steenhouwer en geinteresseerd in de verkoop van onze grafmonumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.