Gedenkteken

Een gedenkteken komt in allerlei vormen voor. In de vorm van een steen of kei, als zuil, grafzerk, symbool of beeld. Een gedenkteken is een eervol aandenken aan een persoon of gebeurtenis. Het is naast de herinnering zelf een concreet symbool waarmee we iets of iemand een plaats in onze gedachten kunnen geven, om verdriet te verwerken, maar ook om verder te gaan met ons eigen leven.

Gedenktekens van ruw steen

Ruwe steen is een van de veelgekozen soorten als gedenkteken. Daarnaast gebruikt men ook wel zwerfkeien en brokken. Stenen en zwerfkeien zijn op zichzelf heel symbolisch door de elementen van de natuur die ze eeuwenlang weerstaan hebben, wat voor hun eigen uiterlijk heeft gezorgd. Natuurlijke lijnen, onregelmatige structuur en uiteenlopende kleuren en accenten. Geen steen is gelijk.

Een exclusief gedenkteken van Norvold Memorials

Zoekt u een exclusief gedenkteken? Norvold Memorials heeft een zeer groot assortiment met ruim 1500 gedenkstenen, welke u uitsluitend via steenhouwerijen kunt aanschaffen. U bent als particulier welkom in onze grote showroom en tuin om ons assortiment te komen bekijken. U kunt dan een steen uitzoeken die wij vervolgens voor u reserveren en offreren aan uw steenhouwer. Bekijk de verkooppunten of neem contact met ons op.