Grafstenen

Gedenkstenen geven vorm aan een persoonlijke herinnering. Een liefdevol aandenken aan een dierbare dat nabestaanden veel steun geeft. Een herinnering die helpt een overledene in gedachten een plek te geven en verdriet te verwerken. Een grafsteen is een persoonlijk monument dat de herinnering tastbaar maakt.

Persoonlijke grafstenen

Grafstenen zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. De vorm, structuur en uitstraling van een grafsteen is heel divers. Steenhouwers helpen op professionele wijze om een keuze te maken uit het grote aanbod dat erg overweldigend kan zijn.

Ruw grafsteen

Een van de mogelijkheden voor grafstenen is ruwe steen. Ruwe grafstenen worden zowel bewerkt als onbewerkt gebruikt. Naast staande en liggende stenen past men ook wel zwerfkeien toe als gedenkteken. De natuurlijke materialen geven een pure uitstraling aan het monument.

Norvold Memorials heeft een exclusief aanbod ruwe grafstenen van o.a. de volgende materiaalsoorten:

- Leisteen
- Kwartsiet
- Graniet
- Serpentijn
- Gneis
- Labradoriet
- Kalksteen
- En nog veel meer!

Onregelmatige oppervlaktes, natuurlijke lijnen en verschillende kleurnuances. Iedere grafsteen van Norvold is een uniek exemplaar.

Assortiment grafstenen

Bekijk ons assortiment unieke grafstenen. Voor het uitzoeken van een passende grafsteen bent u van harte welkom bij ons bedrijf. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Mocht u een passend monument gevonden hebben dan zullen wij dit voor u reserveren en aanbieden aan uw steenhouwersbedrijf.

Bent u steenhouwer? Dan kunt u zich hier registreren of neem eerst contact met ons op voor meer informatie.