Unieke gedenksteen voor op een graf

Bij Norvord Memorials zijn we marktleider in Nederland op het gebied van graf gedenktekens. Of u nu een bijzondere gedenksteen van een exclusief materiaal wenst of een eenvoudige, goedkope steen, bij ons vindt u precies wat u in gedachten heeft. Op onze website krijgt u alvast een goede indruk van alle soorten gedenkstenen die we op maat maken, maar bezoek ook vooral onze showroom in Soesterberg om het complete aanbod te bekijken. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat het gedenkteken voor op het graf terechtkomt bij de steenhouwerij van uw keuze, voor verdere afwerking met persoonlijke gegevens en een boodschap naar wens.

Bel: 0346 355800 Showroom

Goed om te weten: of u nu voor een gedenksteen van graniet gaat of een ander materiaal, vrijwel al onze stenen zijn afkomstig uit Europa. Zo houden we onze ecologische voetprint zo klein mogelijk, en kunnen we bovendien de kwaliteit garanderen.

Staande en liggende gedenkstenen op maat

Een gedenksteen kan liggend, maar ook staand worden toegepast. Welke optie het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Veel mensen kiezen ervoor om een gedenksteen staand neer te zetten, bijvoorbeeld met de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene. Daarnaast kan van dezelfde steensoort een gedenksteen liggend neergelegd worden, bijvoorbeeld met een gedicht of persoonlijke boodschap. Liever één van beiden? Bij Norvold Memorials maken we alle gedenkstenen op maat, en dus is alles mogelijk. Twijfelt u over de verschillende opties? We denken graag met u mee!

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

Een exclusieve gedenksteen in een materiaal naar keuze

Door onze enorme voorraad gedenkstenen van de meest uiteenlopende steensoorten, zijn ontelbaar veel verschillende stijlen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een mooie gedenksteen van graniet, of past de uitstraling van versteend hout beter bij de overledene? Bovendien kunnen we de verschillende steensoorten op diverse wijzen afwerken. Zo kunnen we een gedenksteen voor op een graf zowel polijsten als branden, maar ook het natuurlijke, ruwe oppervlak behouden.

Eenvoudige of juist super exclusieve gedenksteen voor op een graf

Door de grote variëteit in materialen en afwerkingen, kunt u een gedenkteken voor op een graf zo eenvoudig en goedkoop of juist luxe en exclusief maken als u zelf wilt. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen door te spreken, want we maken al onze gedenkstenen op maat. Wordt het een moderne, gepolijste steen of toch een ruwe variant met een organische uitstraling? Deze keuze is geheel aan u.

Norvold Memorials showroom met grote collectie gedenkstenen in Soesterberg

Bijzondere graf gedenktekens bestellen bij Norvold Memorials

Bij Norvold Memorials hebben we het grootste aanbod graf gedenktekens van Nederland, die we allemaal uit eigen voorraad leveren. Daardoor is een super snelle levering mogelijk en is er altijd wel een gedenksteen die past bij de uitstraling die u in gedachten heeft. Van eenvoudige stenen met ruwe afwerking tot een gepolijste gedenksteen van een luxe steensoort, liggend of staand, alles is mogelijk.

We nodigen u graag uit in onze showroom in Soesterberg, waar u ons volledige aanbod gedenkstenen kunt komen bekijken. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit alle onderstaande plaatsen, maar we leveren uiteraard door heel Nederland.

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist