Grafsteen groothandel met grootste aanbod van Nederland

Wilt u als steenhouwer uw klanten een divers aanbod grafstenen kunnen bieden? In onze grafsteen groothandel in Soesterberg vindt u het grootste aanbod gedenkstenen van Nederland. We hebben ze in alle denkbare vormen en maten en zowel van een breed scala aan steensoorten als van versteend hout. Denk aan staande gedenkstenen met een gebrande, gepolijste of ruwe afwerking, maar ook diverse zwerfkeien, grafzerken en kussenstenen. In onze grafsteen groothandel hebben we werkelijk elk type gedenksteen, die u voor groothandelsprijzen kunt inkopen.

Op onze website krijgt u een goede indruk van ons aanbod, maar plan ook zeker een bezoekje aan onze grafsteen groothandel in Soesterberg. In onze enorme showroom en bostuin kunt u alle gedenkstenen met eigen ogen bekijken en zelf een selectie maken.

Bel: 0346 355800 Showroom

Groothandel in staande grafstenen

Een groot deel van ons aanbod gedenkstenen betreft staande grafstenen. Deze hebben we van verschillende soorten natuursteen en in diverse afwerkingen. Stenen met een gepolijste afwerking bijvoorbeeld, hebben een glimmend oppervlak, waarin de natuurlijke structuren en patronen van de steensoort prachtig naar voren komen. Uiteraard vindt u in onze grafsteen groothandel ook veel stenen met een ruwe afwerking. De gedenkstenen met een gebrande afwerking zitten daar qua uitstraling tussenin. Daarbij is het oppervlak grotendeels egaal gemaakt, maar niet gepolijst.

Hoewel we als groothandel in grafstenen de focus hebben liggen op gedenkstenen van (natuur)steen, hebben we ook een ruim aanbod grafstenen van versteend hout. Dit bijzondere materiaal ontstaat onder de grond, wanneer een boom onder vulkanisch as terecht komt. Dit is een proces dat miljoenen jaren duurt, waardoor u zich voor kunt stellen dat grafstenen van versteend hout een heel exclusief karakter hebben.

Norvold Memorials showroom met grote collectie gedenkstenen in Soesterberg

Liggende grafstenen en graftoebehoren

Naast staande grafstenen, hebben we ook een gevarieerd aanbod liggende grafstenen in onze groothandel. Deze zijn onderverdeeld in zwerfkeien, grafzerken en kussenstenen. Doordat we ook hierin veel variatie hebben qua formaat en materiaal, hebben we ze in veel verschillende prijsklassen. Zo komt u gemakkelijk zowel klanten met een grote als kleine portemonnee tegemoet.

Naast gedenkstenen in vele soorten en maten hebben we als grafsteen groothandel uiteraard ook diverse soorten grafvulling en grafomranding op voorraad. Zo kunt u voor de gehele afwerking van een graf terecht op één adres, wel zo makkelijk!

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

Grafsteen groothandel met eigen voorraad

Dankzij ons enorme aanbod gedenktekens, vindt u altijd precies waar u naar op zoek bent en kunt u heel gevarieerd inkopen. Wilt u liever niet zelf uit voorraad aan klanten leveren? Dan is het goed om te weten dat we zeer korte levertijden hanteren, en dus ook last-minute grafstenen, grafvulling of grafomranding kunnen leveren. En uiteraard mogen uw klanten ook zelf een grafsteen in onze groothandel komen uitzoeken, waarna wij zorgen dat deze op de juiste plaats terechtkomt voor verdere afwerking.

Klanten uit heel Nederland kunnen bij ons terecht voor een enorm aanbod gedenkstenen en toebehoren. Onze grafsteen groothandel is gevestigd in Soesterberg, wat goed bereikbaar is vanuit alle volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist