Natuursteen grafmonument kopen

De tijdloze uitstraling en grote variëteit in opties maken een natuursteen grafmonument voor velen een voor de hand liggende keuze. Bij Norvold Memorials hebben we het grootste aanbod stenen voor grafmonumenten van Nederland. Van ruwe, onbewerkte stenen tot exclusieve steensoorten met gepolijste afwerking, er is zowel qua materiaal als qua afwerking veel mogelijk. En wist u dat het overgrote deel van onze (natuur)stenen afkomstig is uit Europa? Zo kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook de kosten drukken op het gebied van vervoer.

Bel: 0346 355800 Showroom

Vanuit onze showroom in Soesterberg leveren we op grote schaal aan veel steenhouwerijen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht om een unieke steen voor een grafmonument uit te zoeken. U kunt tot twee stenen reserveren, waarna de steenhouwer van uw keuze een passende offerte zal uitbrengen, inclusief de personalisatie. Samen zorgen we voor een grafsteen monument dat aansluit op uw persoonlijke voorkeuren en past binnen uw budget.

De opties voor een grafsteen monument

Natuursteen, zoals graniet, marmer of leisteen, staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Het heeft een klassieke, tijdloze uitstraling, maar is ook zeer bewerkbaar. We kunnen er zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen mee creëren, waardoor zowel een moderne grafsteen als een klassiek model mogelijk is. Dit maakt het materiaal ideaal als steen voor een grafmonument.

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

In onze showroom vindt u een enorm aanbod grafsteen monumenten en toebehoren. Van grote, staande stenen en grafzerken tot kleine zwerfkeien, kussenstenen en grafvulling.

Staande grafmonumenten

Staande grafsteen monumenten worden doorgaans aan de voorzijde gepersonaliseerd en zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Ga bijvoorbeeld voor een recht- of driehoekige steen, of houdt u juist van ronde of andere organische vormen? Voor een bijzonder, staand grafmonument van natuursteen bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres.

Platte of liggende grafmonumenten

Op het gebied van liggende grafstenen heeft u de keuze uit diverse grafzerken, maar ook uit kleinere gedenktekens. De zogeheten kussenstenen en zwerfkeien zijn perfect als goedkoop grafsteen monument, en zijn ook zeer geschikt voor overleden huisdieren. En ook voor deze liggende grafmonumenten heeft u de keuze uit veel verschillende soorten natuursteen.

Norvold Memorials showroom met grote collectie gedenkstenen in Soesterberg

Het grootste aanbod natuursteen grafmonumenten van Nederland

In onze showroom vindt u zowel grote als kleine grafmonumenten van natuursteen, en zowel goedkope als zeer exclusieve varianten. Doordat we de stenen in eigen beheer branden of polijsten, hebben we ze in ontelbaar veel verschillende kleuren, texturen en uitstralingen. Zo vindt u gemakkelijk de steen (of stenen) die u in gedachten heeft. En wilt u graag dat we met u meedenken bij het maken van een selectie of heeft u vragen over de herkomst van een bepaalde grafsteen? Onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze showroom is zowel voor bedrijven (zoals steenhouwers) als particulieren te bezoeken, en gemakkelijk te bereiken vanuit alle volgende woonplaatsen:

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist