Ruwe gedenksteen bestellen

Bent u op zoek naar een unieke ruwe gedenksteen voor een exclusieve prijs? Norvold Memorials is marktleider in ruwe gedenkstenen van hoge kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan gedenkstenen, grafstenen en grafzerken! Aan elk soort formaat, stijl en exemplaar is gedacht. De gedenkstenen zijn namelijk beschikbaar in zowel grote als kleine formaten, variërend van een bijzondere of juist eenvoudige stijl. Wij helpen u graag verder!

Ruwe gedenkstenen Bel: 0346 355800 Showroom

Ruwe grafsteen van diverse materialen

Bij ons is een grote variatie aan steensoorten beschikbaar. Ons ruime assortiment maakt het mogelijk om gemakkelijk een steen te vinden die bij uw persoonlijke voorkeur past. Wij bieden gegarandeerd alleen stenen aan van de beste materialen, grotendeels afkomstig uit Europa. Dit vanwege het waarborgen van de kwaliteit, maar ook vanuit een milieubewust oogpunt, door de relatief korte afstanden van de bron naar de klant.

Ruwe gedenkstenen van natuursteen

In ons assortiment vindt u unieke stenen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld graniet, leisteen, kwartsiet of een andere natuurlijke steensoort. Vele materialen hebben door hun hoge kwaliteit al van nature een luxe uitstraling, waardoor branden of polijsten niet per se nodig is en de ruwe gedenksteen qua uitstraling al volstaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom zijn ze allemaal te bewonderen en kunt u als particulier eenvoudig een ruwe grafsteen reserveren.

Waarom kiezen voor een ruwe grafzerk?

Veel mensen geven de voorkeur aan een ruwe grafzerk vanwege de mooie uitstraling. Vooral het natuurlijke element is wat aanspreekt als een passend eerbetoon aan een overledene. Als u houdt van een bijzondere, maar eenvoudige gedenksteen die niet al te hoog oploopt in de kosten, dan is een grove gedenksteen de perfecte keuze. Heeft u een klein budget? Een onbewerkte, ruwe grafsteen is doordat deze niet gebrand of gepolijst wordt doorgaans een voordelige optie. Zo maken we het voor elk budget mogelijk een mooie gedenksteen uit te zoeken voor een overleden dierbare.

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

Groothandel in ruwe gedenkstenen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een exclusieve, ruwe gedenksteen? In onze showroom in Soesterberg bent u van harte welkom om de mogelijkheden te komen bekijken. Zodra de steen is gereserveerd, zorgen wij ervoor dat deze bij de steenhouwerij van uw keuze wordt afgeleverd en de ruwe grafsteen verder kan worden afgewerkt. Wij kijken er naar uit u verder te helpen in onze showroom in Soesterberg, wat gemakkelijk te bereiken is vanuit alle volgende steden:

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist