Luxe steen voor op een graf

In de showroom van Norvold Memorials in Soesterberg vindt u tot wel tweeduizend soorten stenen voor op een graf. Van eenvoudige stenen tot de meest luxe steensoorten, van ruwe steen tot fraai gepolijst. Een steen als grafmonument is altijd bijzonder, want door het splijten van de steen wordt elke gedenksteen uniek. U kunt kiezen uit maar liefst veertig verschillende materialen en uitstralingen. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft, kunt u de ruwe steeen bij een steenhouwerij bij u in de buurt laten afwerken. Wilt u een eerste indruk of kunt u niet naar de showroom komen, dan vindt u op onze website een uitgebreid overzicht gedenksteen keien. Wij helpen u graag een geschikte steen voor op een graf te kiezen.

Bel: 0346 355800 Showroom

Ruwe steen of ruwe rots als steen voor op een graf

Ruwe rots of steen heeft een exclusieve uitstraling, maar is verrassend genoeg veelal afkomstig uit de buurt. Veel van onze grafmonument stenen komen uit Scandinavië of de Duitstalige landen. Dat is uit het oogpunt van milieu een goede optie en het drukt ook de prijs van het transport. Bij Norvold Memorials splijten we het ruwe materiaal in mooie, afzonderlijke stenen voor op een graf. Zo’n kei als gedenksteen wordt door ons gepolijst of gebrand, maar u kunt ook een onbewerkte, ruwe steen bestellen. De steenhouwerij van uw keuze doet de verdere afwerking: het aanbrengen van naam, data en eventuele andere tekst. Bij ons kunt u maximaal twee stenen reserveren, de steenhouwerij presenteert u dan twee offertes waaruit u kunt kiezen. De steenhouwerij bepaalt de uiteindelijke prijs en u koopt de steen als grafmonument dan ook van deze steenhouwerij.

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

Een gedenksteen kei als grafmonument

Eén van de meer bijzondere mogelijkheden van natuursteen is het gebruiken van een zwerfkei als grafmonument. Dit type steen als grafmonument heeft mooie, ronde vormen en heeft een eenvoudige, natuurlijke uitstraling. Het ruwe graniet wordt door ons niet verder bewerkt en houdt z’n natuurlijke uiterlijk. Het is één van de vele verrassende mogelijkheden die natuursteen als grafmonument biedt. Om alle opties op het gebied van een steen voor op een graf te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Soesterberg. Alle gedenksteen keien en ruwe stenen/rotsen uit onze collectie zijn daar op voorraad. Dat betekent dat we snel kunnen leveren aan de steenhouwerij van uw keuze. Heeft u advies nodig om de meest passende steen te vinden? Dan denken we graag met u mee.

Onze showroom is zeer goed te bereiken vanuit alle onderstaande woonplaatsen, maar we leveren uiteraard in heel Nederland:

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist