Bijzondere urnen grafstenen bestellen

Wanneer we aan grafstenen denken, associëren we ze vaak met grote monumenten. Er is echter een groeiende trend, waarbij urnen onder de grond worden bewaard. Zo wordt in feite een klein graf gecreëerd. Grafstenen voor urnen spelen hierbij een grote rol. Een kleine, maar betekenisvolle urn grafsteen dient als gedenkteken voor de overleden persoon en biedt zo een tastbare plek om te rouwen en herinneringen op te halen. Een grafsteen op een urnengraf zal dezelfde emotionele waarde hebben als een groter grafmonument, maar is een stuk bescheidener in formaat.

Bel: 0346 355800 Showroom

Unieke gedenksteen voor urn – de opties bij Norvold Memorials

Wilt u de as van een overledene liever niet thuis, maar op een passende rustplek bewaren? Dan is een urnengraf met grafsteen de meest voor de hand liggende optie. U heeft daarbij de keuze uit veel verschillende opties qua materialen en afwerking. Een gedenksteen voor een urnengraf moet immers zowel bij de overleden persoon als binnen het budget passen. Op onze website krijgt u een goede indruk van ons aanbod urn gedenkstenen, maar voor ons volledige, huidige assortiment bezoekt u best onze showroom in Soesterberg.

Kleine liggende kussen grafstenen bij Norvold in Soesterberg

Grafzerk voor urnen

Net als voor een normaal graf, kunnen we ook een grafzerk voor urnen leveren. Deze is opvallend klein van formaat, en daardoor een stuk goedkoper dan een nomale grafzerk. Een dergelijke gedenksteen voor een urnengraf is verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende kleuren en steensoorten zoals Kwartsiet, Leisteen, Graniet, Gneis, Serpentijn of Kalksteen

Urn grafsteen

Wilt u in plaats van een liggende urn grafsteen een staande variant? Ook dat is mogelijk. Een urn gedenksteen is net als een grafzerk verkrijgbaar in diverse materialen, en kan tevens door de steenhouwer van uw keuze naar wens worden gepersonaliseerd en afgewerkt. Zo bepaalt u zelf de uiteindelijke uitstraling en dus of het een eenvoudige, traditionele of juist moderne grafsteen wordt.

Kussenstenen en zwerfkeien als urn gedenksteen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een meer bescheiden gedenksteen over het urnengraf te plaatsen. Denk aan een kussensteen of een zwerfkei. Deze hebben meestal een zachte en serene uitstraling en kunnen goed worden gecombineerd met diverse soorten grafvulling. Kussenstenen en zwerfkeien zijn beiden een stuk kleiner van formaat dan een normale grafsteen, maar bieden een minstens zo passende gedenkingsoptie.

Ruwe grafmonumenten in showroom in Soesterberg

Urn gedenksteen of grafsteen bestellen in webshop of showroom

Bij Norvold Memorials bent u aan het juiste adres voor een bijzondere gedenksteen voor een urnengraf. We hebben ze in vele formaten en diverse steensoorten, waardoor u altijd een passende optie vindt. In principe leveren we enkel aan steenhouwers, maar u kunt wel als particulier bij ons terecht om tot twee urn gedenkstenen te reserveren. In samenspraak met de steenhouwer van uw keuze ontvangt u een offerte, inclusief personalisatie.

Wilt u ons aanbod urn grafstenen en gedenkstenen zelf komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showrom in Soesterberg, wat goed te bereiken is vanuit alle volgende plaatsen:

  • Almere
  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Hilversum
  • Soest
  • Soesterberg
  • Utrecht
  • Zeist